Adverteren

Bereik uw doelgroep via het platform van Doe-het-zelf Magazine

Zijn doe-het-zelf klussers jouw doelgroep? Bereik ze dan via het crossmediale platform van Doe-het-zelf Magazine. Met zowel het magazine als de website, de nieuwsbrief en social media kanalen helpt en inspireert Doe-het-zelf Magazine de klusser continu. Wil je jouw doelgroep optimaal bereiken? Met Doe-het-zelf Magazine bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw boodschap op effectieve wijze over te brengen:

  • commerciële uitingen
  • branded content
  • crossmediale uitingen

Adverteren in de media van Doe-het-zelf Magazine? 

Bekijk alle informatie over de advertentieverkoop in de media van Doe-het-zelf Magazine. Voor advies of vragen kunt u contact opnemen met:

Huib van Verseveld, media adviseur
T (0314) 355 828
[email protected]
I www.pshmediasales.nl

Onafhankelijk crossmediaal platform voor actieve doe-het-zelfers


Doe-het-zelf Magazine richt zich op alle doe-het-zelf klussers in Nederland. Het belangrijkste doel is om met praktische en informatieve artikelen over veel verschillende facetten van het dhz-en de lezer te inspireren, op ideeën te brengen en tot actie te laten overgaan. Dit alles 6x per jaar en in een oplage van 10.000 exemplaren.

Doehetzelfmagazine.nl, het platform voor doe-het-zelf klussers

Doehetzelfmagazine.nl biedt toegang tot onder meer de laatste klusprojecten, klustips, productpreviews en –testen. Tevens is de website dé ontmoetingsplaats waar lezers hun eigen klussen kunnen delen.

Adverteren

CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.