Tuinliefhebbers kunnen van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017 hun hart ophalen tijdens de 24ste editie van Bloem & Tuin. Landgoed Gulberg, met zijn kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen en mooie open plekken, vormt het decor van dit evenement.

Locatie: 
Landgoed Gulberg, Nuenen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op meubelgebied? Of ga je verbouwen en kun je wel wat advies gebruiken van een architect, stylist, lichtadviseur of andere professional? Je vindt het allemaal én meer op de vt wonen&design beurs die van 3 t/m 8 oktober plaatsvindt in de Amsterdam RAI.

Locatie: 
Amsterdam RAI

Bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis in je agenda. Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier aan het juiste adres. Maar liefst 200 exposanten staan er met een stand om je van advies te voorzien.

Wie droomt er niet van zelf een huis bouwen? Alles exact maken zoals je dat voor ogen hebt. Een heel leuk proces, maar ook lang en bij tijd en wijle lastig. Want, waar moet je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Er zijn zoveel keuzes te maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis kan je hierbij helpen.

Locatie: 
Jaarbeurs Utrecht