Liefhebbers van handwerk kunnen meer dan genoeg inspiratie opdoen tijdens de jaarlijkse Handwerk- en Hobbyfair, die deze (na)zomer plaatsvindt in de tuin rond de monumentale boerderij de Vertakking in Ryptsjerk, Friesland.

In de prachtige tuin staan allerlei kramen met ambachtelijk handwerk, handenarbeid en materialen. Breien, haken, spinnen, weven, vilten, quilten en kantklossen, maar ook houtbewerken en mozaïek maken; op de fair zijn allerlei hobby’s en ambachten vertegenwoordigd. n

Locatie: 
Boerderij de Vertakking, Ryptsjerk

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op meubelgebied? Of ga je verbouwen en kun je wel wat advies gebruiken van een architect, stylist, lichtadviseur of andere professional? Je vindt het allemaal én meer op de vt wonen&design beurs die van 3 t/m 8 oktober plaatsvindt in de Amsterdam RAI.

Locatie: 
Amsterdam RAI

Bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis in je agenda. Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier aan het juiste adres. Maar liefst 200 exposanten staan er met een stand om je van advies te voorzien.

Wie droomt er niet van zelf een huis bouwen? Alles exact maken zoals je dat voor ogen hebt. Een heel leuk proces, maar ook lang en bij tijd en wijle lastig. Want, waar moet je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Er zijn zoveel keuzes te maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis kan je hierbij helpen.

Locatie: 
Jaarbeurs Utrecht

De allernieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten op tuingebied ontdek je tijdens de tuinbeurs TuinIdee, het grootste tuinevenement van Nederland waarmee het nieuwe tuinseizoen wordt afgetrapt.

Locatie: 
Brabanthallen, Den Bosch