Beurs Eigen Huis

Bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis in je agenda. Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier aan het juiste adres. Maar liefst 200 exposanten staan er met een stand om je van advies te voorzien.

Wie droomt er niet van zelf een huis bouwen? Alles exact maken zoals je dat voor ogen hebt. Een heel leuk proces, maar ook lang en bij tijd en wijle lastig. Want, waar moet je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Er zijn zoveel keuzes te maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis kan je hierbij helpen.

Experts

Ook als je verbouwplannen hebt of een kleine verbouwing tegemoet ziet, is het verstandig om je goed te laten informeren over alle mogelijkheden. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Alles onder één dak

Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? Ook de laatste interieur-, keuken- en tuintrends vind je hier. Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen. Ga voor meer informatie en tickets naar www.realiseerjedroomhuis.nl.

 

Voeg dit evenement toe aan mijn agenda