Bloem & Tuin

Tuinliefhebbers kunnen van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017 hun hart ophalen tijdens de 24ste editie van Bloem & Tuin. Landgoed Gulberg, met zijn kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen en mooie open plekken, vormt het decor van dit evenement.

Buiten is het nieuwe binnen

Niet alleen bij mooi weer, maar alle jaargetijden wordt het buitenleven steeds belangrijker. Tuinen worden met behulp van kacheltjes, fijne loungesets en moderne tuindecoraties omgetoverd tot schitterende paradijsjes. Bloem & Tuin laat zien hoe werk, hobby en ontspanning in uw tuin samen kan komen. Via een looproute door het bos over prachtige wandelpaden kom je langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops. Onderweg staan specialisten en kwekers uit heel Europa voor je klaar met advies en tips, presentaties en demonstraties, ter inspiratie voor je eigen tuinontwerp en -aanleg. Ook zijn er verschillende modeltuinen en vijvers te bewonderen. Heb je een balkon? Ook daarvoor is er genoeg te zien.

Ben je fan van gadgets? Ook dan is een bezoek aan Bloem & Tuin de moeite waard. Er is van alles te zien op het gebied van nieuwe technologieën, zoals automatische sproeiers en verlichting op zonne-energie. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk de video

 

 

Voeg dit evenement toe aan mijn agenda