vt wonen&design beurs

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op meubelgebied? Of ga je verbouwen en kun je wel wat advies gebruiken van een architect, stylist, lichtadviseur of andere professional? Je vindt het allemaal én meer op de vt wonen&design beurs.

Nieuw op de beurs is de live metamorfose show die vier keer per dag in het nieuwe woontheater plaatsvindt. De shows zijn bedoeld om jou als bezoeker te inspireren je woonruimte te transformeren. Wil je iets kleins veranderen of juist de boel rigoureus omgooien? Tijdens de live shows laten professionele stylisten zien hoe je dat doet.

Na de show kun je vragen stellen en het moodboard van de getoonde woonstijl fotograferen. Ook krijg je een lijst mee van alle producten die in de show zijn gebruikt, zodat je precies weet waar je de items kunt kopen. Het programma voor de live shows staat vanaf 1 september online en kun je zien hoe laat jouw favoriete woonstijl wordt gepresenteerd.

Talks of the House

Ook kun je in het woontheater terecht voor interessante lezingen over wonen door inspirerende sprekers. Bekende namen en merken nemen je mee in hun verhaal over onderwerpen als kleur, inrichten, duurzaam wonen en verbouwen. Het bijwonen van lezingen is bij je ticket inbegrepen, dus kost niets extra's.

Advies van een architect

Op het Architecten Adviesplein zitten professionele architecten voor je klaar om antwoord te geven op al je prangende vragen met betrekking tot je verbouwplannen. Met het (ver)bouwadvies dat je krijgt, kun je thuis direct verder. Voor deze professionele adviezen, die mogelijk worden gemaakt door Architectenwinkel, moet je wel even een afspraak maken. Vanaf 15 september kun je via de website een adviesgesprek van 45 minuten inplannen. Hiervoor geldt het speciale beurstarief van € 17,50 per gesprek.

Advies van een stylist

Heb je een beetje hulp nodig bij het creëren van meer sfeer in je huis? Of bij het samenstellen van een mooier kleurenpalet? Op de beurs kun je aanschuiven bij een van de stylisten van branchevereniging BNI Crisp. Vanaf 1 september kun je op de website een stylist selecteren en een afspraak inplannen van 45 minuten. Degenen die meer willen weten over verlichting, kunnen zich op de beurs laten adviseren over een doordacht lichtplan door Eikelenboom. Plan vanaf 1 september je afspraak in online. Bezoek ook de Licht Special in de Wonen in Stijl hal. Hier vind je heel veel informatie over lichtsoorten en waar je die het beste kunt toepassen.

Voor alle hierboven genoemde adviesgesprekken geldt een speciaal beurstrief van € 17,50.

Dutch Design District

In het Dutch Design District tonen de grootste en bekendste Nederlandse meubelmerken de pronkstukken uit hun collectie, van designklassiekers tot de nieuwste ontwerpen. Ontwerpers en fabrikanten zijn op de stand aanwezig en beantwoorden graag al je meubelvragen. Daarnaast vind je op de beurs ook een hoop Nederlands talent. Deze ontwerpers gooiden dit jaar hoge ogen op de bekende meubelbeurs in Milaan en presenteren nu hun ontwerpen aan het Nederlands publiek.

 

 

Art Zone

Is je woning helemaal naar je smaak ingericht, maar mis je nog iets? In de Art Zone vind je de allermooiste kunstwerken voor in huis, van verschillende kunstenaars en uiteenlopende stijlen.

Tip!

Neem foto’s, tekeningen én de afmetingen mee van de ruimte waarmee jij aan de slag wilt. Zo kun je op de beurs nog gerichter advies krijgen.

Ga voor meer informatie naar www.vtwonen.nl.

 

Voeg dit evenement toe aan mijn agenda