Disclaimer

Doe-het-zelf Magazine is een uitgave van NextGen Publishers.

Algemeen
NextGen Publishers onderhoudt de site doehetzelfmagazine.nl als een service. Toegang tot deze site is onderworpen aan, en gaat uit van uw acceptatie van de daarvoor geldende regels en de Nederlandse wetgeving.
Intellectueel eigendom

Alle copyright en andere intellectuele eigendomsrechten in tekst, beeld, geluid, software en al het andere materiaal op deze site zijn eigendom van NextGen Publishers en de bij haar aangesloten bedrijven en zijn toegevoegd met toestemming van de rechtmatige eigenaar. U mag deze site alleen gebruiken of de inhoud downloaden voor uw eigen - en niet-commerciële - gebruik. De inhoud van de site mag op geen enkele andere wijze worden gekopieerd of aangepast.

Inhoud
Alle artikelen op de site doehetzelfmagazine.nl zijn afkomstig uit het Doe-het-zelf Magazine of speciaal geschreven voor Doe-het-zelf Magazine, indien anders gemeld.

De informatie op deze site is naar eer en geweten toegevoegd. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie op deze site fouten bevat. Wij verontschuldigen ons als er op een of andere manier toch een fout in is gekomen. We kunnen daarom de accuraatheid van deze gegevens niet garanderen en iedere gebruiker die informatie van deze site gebruikt doet dat geheel voor eigen risico. NextGen Publishers en de bij haar aangesloten bedrijven kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade veroorzaakt door het bezoeken van deze site of door het trachten toegang te krijgen tot deze site of door het gebruik van informatie van deze site.

Deze website kan links naar tests, websites of naar webpagina's van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen. Doehetzelfmagazine.nl heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina's en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door doehetzelfmagazine.nl betekent niet dat er sprake is van een impliciete goedkeuring van de inhoud van deze websites of webpagina's.

NextGen Publishers
Mercuriusstraat 35
7006 RK Doetinchem

www.nextgenpublishers.nl

Nieuwsbrief
Door deel te nemen aan de acties op onze website ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de nieuwsbrief.

1. Je gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief als e-mailbericht
2. Doe-het-zelf Magazine kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten
3. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief door onderaan in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken