Augmented Reality app voor binnendeuren

Weten of een bepaald type binnendeur bij jouw interieur past? Dat kan nu met de Skantrae app, een mobiele tool waarmee je dankzij Augmented Reality meer dan 250 binnendeuren van Skantrae kunt bekijken in je eigen huis!

De mobiele tool zet de deur virtueel in je woonruimte. Augmented reality voegt een laagje toe aan de werkelijkheid. In de app kies je een deur, vervolgens richt je de camera van je telefoon of tablet op het kozijn waar de nieuwe deur moet komen en voeg je deze virtueel en in 3D toe. Op het scherm ontstaat een nieuwe werkelijkheid: de bestaande ruimte smelt samen met de deur die je hebt uitgekozen. Door te 'swipen' door het assortiment, kun je bepalen welke deur het beste bij de ruimte past. Daarna kun je de details van de deur kiezen, zoals kleur, deurbeslag en eventueel een glasset, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat.

Brochure in 3D

Het leuke is dat je, naast de Augmented Reality-functie, de deuren uit de brochure óók in 3D kunt bekijken. Simpelweg door de brochure op tafel te leggen en de camera op een pagina met het app icoontje te richten. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van de deur voordat je 'm in het echt ziet.

Benieuwd? Download de gratis app in de App store of Play Store op je smartphone of tablet. Ga naar www.skantrae.com/app voor meer informatie.