Flexibel boren met Bosch

Wil je graag muren zonder schroeven of wil je een eenvoudig alternatief voor lijmverbindingen? Dan heeft Bosch de ideale oplossing bedacht: de accuklopboorschroevendraaier AdvancedImpact 18 QuickSnap. 

Met de accuklopboorschroevendraaier bereik je moeilijke plaatsen en heb je toch de precisie en flexibiliteit die je nodig hebt. Zo kun je schroeven en boren in hout, metselwerk en beton. Er zijn drie verschillende opzetstukken: een boorhouder, een excentrische en een haakse. Deze zijn gemakkelijk te verwisselen dankzij de QuickSnap-interface.

Een voordeel van dit product is dat je kunt boren en klopboren met het boorhouderopzetstuk. Zo kun je ook schroeven om de hoek indraaien met het haakse schroefopzetstuk. Met het excentrische opzetstuk kun je schroeven dichtbij hoeken tot wel 10 mm van de rand indraaien. Dit is allemaal mogelijk met één eigen accu (18 volt) en oplaadapparaat. Dankzij het nieuwe accusysteem 'Power for All' kun je alle machines van dezelfde voltklasse gebruiken met dezelfde accu. De machines hebben nu ook langere acculooptijden dan ooit tevoren!

Voor overige specificaties over de accuklopboorschroevendraaier kun je terecht op de website

Ook interessant voor jou: