Hitachi Koki verandert naam om te blijven groeien

Hitachi Koki, een fabrikant van elektrische gereedschappen en medische apparatuur, maakte bekend dat ze vanaf 1 juni 2018, haar bedrijfsnaam zal veranderen in Koki Holdings. Het bedrijf zal haar volledige productlijn, onder de nieuwe merknaam HiKOKI (uitgesproken ‘’hai-koh-ki), vanaf 1 oktober 2018 rebranden.

De producten blijven gelijk, het enige dat verandert is de merknaam op de producten. Het bedrijf wil blijven groeien en daar zijn de naamwijzingen een onderdeel van. Ze willen duurzame groei en verdere uitbreiding van het wereldwijde netwerk.

Nieuwe merknaam

Om de merknaam HiKOKI goed uit te kunnen spreken, gebruikt de nieuwe merknaam een kleine letter 'i' in de eerste lettergreep en bevat de nieuwe naam het cijfer '1'; Dit weerspiegelt de inzet om hun klanten een nummer 1 product te leveren en het doel is om nummer 1 marktleider van de wereld te worden.

Wensen en behoeften

Hitachi Koki heeft ook een dochteronderneming opgericht en dit zal het Europese hoofdkantoor worden. Het doel van de onderneming is om dichter bij de klanten te komen staan en sneller beslissingen te kunnen nemen wat betreft de wensen en behoeften van de klant.

Ook interessant voor jou: