Hornbach start thuisbrengservice

Hornbach begint met een thuisbrengservice, als oplossing voor overvolle auto’s. Bij iedere vestiging vind je vanaf nu de nodige informatie om als partner en kind veilig thuis te komen. Zo vind je er eenvoudig de dichtstbijzijnde bushalte, wordt het telefoonnummer van de regionale taxicentrale gecommuniceerd, of kun je er een aanhanger van Hornbach lenen.

Zo breng je zelfs met een kleine auto al je grote aankopen, en je medepassagiers, gemakkelijk en veilig in één keer naar huis. Gebruik van de aanhanger is de eerste twee uur gratis. "Als je druk bent met een project, is een extra keer heen en weer rijden natuurlijk zonde van de tijd", aldus marketingmanager Maarten Post van Hornbach. "Nu kunnen onze klanten gewoon de achterbank en bijrijderstoel platgooien en alles in één keer meenemen."

Hornbach-bus

Om hun nieuwe dienst onder de aandacht te brengen, organiseert Hornbach op zaterdag 16 september een ludieke actie bij de Hornbach-vestiging in Amsterdam. Vanaf een speciaal aangelegde bushalte levert een Hornbach-bus de partners en eventuele kinderen thuis af.

Online shoppen

Wil je echt helemaal zorgeloos shoppen, dan kun je je spullen ook gewoon vanaf de bank online bestellen. Hornbach bezorgt namelijk ook aan huis. Vanaf begin dit jaar bezorgt Hornbach je bestelde artikelen al binnen vier uur, of je kunt ze afhalen in een van de Hornbach-vestigingen. Het assortiment van Hornbach telt op dit moment 120.000 artikelen.