Karwei vervangt Praxis als hoofdsponsor Eigen Huis & Tuin

Na maar liefst 24 jaar stopt bouwmarkt Praxis met het sponsoren van het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin. Vanaf januari 2018 is Karwei de nieuwe hoofdsponsor. Het nieuwe seizoen is deze maand begonnen, nu nog zónder hoofdsponsor, waardoor er elke aflevering weer nieuwe sponsors zijn (zoals Bison en Tegeldepot).

Waar de Praxis een andere weg inslaat, en zich meer gaat richten op de core-business doe-het-zelf in de winkels, heeft doe-het-zelfketen Karwei juist hetzelfde beeld voor ogen als Eigen Huis & Tuin. Inspireren om zelf aan de slag te gaan en met andere ogen naar je huis of tuin kijken. Het doel van Eigen Huis & Tuin is om mensen aan het klussen te krijgen.

Klusser Thomas Verhoef heeft in het verleden wel eens aangegeven, het niet altijd handig te vinden dat Praxis hoofdsponsor was. ‘’Die sponsoring beperkt ons ook een beetje, want je kunt alleen maar spullen gebruiken die mensen daar halen’’, zegt hij eerder tegen het AD. Hoe de samenwerking met Karwei gaat verlopen, is vanaf januari 2018 op RTL 4 te zien.