Naar Toverland? Maak een selfie met je kliko!

Zin in een leuk uitje deze zomer? Ga dan nu naar een bouwmarkt bij jou in de buurt voor een gratis kliko-sticker en maak een selfie!

Vanaf vandaag kun je bij 600 bouwmarkten in Nederland terecht voor een gratis kliko-sticker. Wil je kans maken op het uitje, plak dan de sticker op je kliko, maak een selfie bij je kliko met sticker en stuur deze naar naar [email protected] of zet de foto in een reactie op facebook.com/wecycleNL. Insturen kan t/m 31 juli 2017. Let op: je kunt maar één foto insturen. Uiterlijk binnen twee weken na het eindigen van de actieperiode zal Wecycle drie winnaars selecteren. Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar wecycle.nl/consumenten.

Niet weggooien

De winactie maakt deel uit van een landelijke actie, opgezet door stichting Wecycle, die vandaag van start gaat bij alle vestigingen van Bauhaus, Bouwhof, Carpentier, Doe het zelf Van den Tempel, Enorm, Formido, Gamma, Hornbach, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis. Met de sticker wil Wecycle mensen stimuleren om oud elektrisch (tuin)gereedschap niet weg te gooien, maar in te leveren voor recycling bij een van de Wecycle-inleverbakken die onder meer bij de bouwmarkten staan. Bovendien kun je op de sticker je huisnummer zetten; handig voor de herkenning.

Meer informatie

Wecycle voert de actie uit in opdracht van de Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen. Hierin zijn de producenten en importeurs van elektrisch (tuin)gereedschap verenigd. Zij zijn verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van de producten die zij op de markt brengen. Ga voor meer informatie naar wecycle.nl/consumenten.