Nieuwe krijtverflijn van Histor

Heb je een opknappertje staan, maar heb je de juiste verf of kleur nog niet gevonden? Dan eindigt je zoektocht misschien na het lezen van dit bericht. Histor komt namelijk met een nieuwe verflijn, ONE by Histor Krijtverf & Wax. Het kleurenpalet van deze lijn bestaat uit zestien poedermatte kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd.

De verf is op waterbasis met natuurlijke pigmenten waaraan krijt is toegevoegd. Dit geeft de verf na het aanbrengen de poedermatte uitstraling. Bijzonder is dat je de krijtverf op muren kunt gebruiken, maar ook op meubels en accessoires. Ook kun je er verschillende effecten mee creëeren, zoals een verweerde uitstraling of een 'antiek' look (zie foto hieronder).

De nieuwe variant is een aanvulling op de huidige verflijn, bestaande uit hoogwaardige muurverf en lak, die exclusief via verfspeciaalzaken wordt verkocht. Naast de zestien nieuwe kleuren kan de krijtverf ook in de ruim 90 kleuren van de ONE by Histor collectie worden gemengd.

Nieuwe wax en kwast

Naast de nieuwe krijtverflijn komt Histor ook met een nieuwe decoratieve wax en een speciale kwast. De wax is speciaal bedoeld voor gebruik over de kONE krijtverf. De wax kan voor meubels en accessoires worden gebruikt en is verkrijgbaar in brons, wit en grijs. De speciale krijtverfkwast, de ONE Spalter, is een dunne, platte, stugge kwast, voor een rustiek effect.