Richt je tuin flexibel in met Yoepplanter

Grote plantenbakken zijn, zeker als ze gevuld zijn met grond en plant(en), behoorlijk zwaar en daardoor onhandig om te verplaatsen. De Yoepplanter maakt een eind aan dit gesjouw. Deze design plantenbak is, behalve met accessoires volledig aan te passen aan je eigen smaak, modulair én verrijdbaar. Handig als je bijvoorbeeld niet-winterharde planten wilt verplaatsen.

Hou je ervan om zelf je tuin, terras of balkon te onderhouden en in te richten, dan biedt de Yoepplanter uitkomst. Dankzij de verrijdbare bak kun je je tuin steeds weer anders inrichten. Zo tover je hem in een handomdraai om tot een bankje, desgewenst met een ledlamp op zonne-energie.

Je kunt er ook voor kiezen om de bak te laten bedrukken, bijvoorbeeld met een moderne strakke print, zakelijk logo of een foto van je kind(eren). De print wordt gerealiseerd met een weerbestendige solvent UV-inkt of met een van de nieuwste trends; sublimatie. Hiermee krijg je een ‘high definition’ afbeelding op een metalen paneel.

Ga je liever voor effen, dan kun je kiezen tussen cortenstaal, rvs of mdf (voor gebruik binnenshuis). Omdat interieur- en decoratietrends continu veranderen, worden de prints en het design van de Yoepplanter steeds aangepast aan de behoeften van klanten en de laatste trends.

De Yoepplanter is verkrijgbaar vanaf € 38,95 (basisbak) via yoepplanter.com, buitenleven.nl, tuin-online.nl en quofi.nl. Een complete set met zinken panelen koop je voor € 119,95.