Over ons

Doe-het-zelf Magazine is het crossmediale platform voor alle doe-het-zelf klussers in Nederland. Continu zijn de lezers van Doe-het-zelf Magazine op zoek naar creatieve ideeën om hun huis onder handen te nemen. Gaat het om doe-het-zelf bouwprojecten, renovatie, modernisering, interieurinrichting en tuinprojecten. De Doe-het-zelf Magazine lezer vindt binnen het platform zijn weg. Om haar doelgroep continu te inspireren en prikkelen communiceert Doe-het-zelf Magazine via verschillende mediakanalen: het magazine, de website, de nieuwsbrief en social media. 

Magazine
Vanuit de gedachte de consument te helpen en inspireren bestaat elke editie van Doe-het-zelf Magazine uit productnieuws, product vergelijkingstesten, uitgebreide productintroducties en klusprojecten in de vorm van fotostrips met tips hoe je dingen kunt aanpakken. Het belangrijkste doel is om met praktische en informatieve artikelen over veel verschillende facetten van het dhz-en de lezer te inspireren, op ideeën te brengen en tot actie te laten overgaan. 

Website
De website www.doehetzelfmagazine.nl is een uniek en onafhankelijk online platform voor de Nederlandse doe-het-zelf klusser. De online content inspireert en zet de klusser aan tot actie. Daarbij krijgen alle gebruikers de mogelijkheid om eigen klussen op de website te plaatsen. Zo wordt Doe-het-zelf Magazine een community waar iedereen actief aan deelneemt. Verder wordt de website continu up-to-date gehouden met productnieuws, productvergelijkingstesten, uitgebreide productintroducties en laagdrempelige doe-het-zelf klussen. 

Nieuwsbrief
Maandelijks wordt de nieuwsbrief van Doe-het-zelf Magazine verstuurd naar doe-het-zelf klussers in Nederland. De nieuwsbrief haakt in op het allerlaatste (product)nieuws, maar brengt vooral klusinspiratie.

Social Media
Doe-het-zelf Magazine biedt op social media diverse mogelijkheden om uw producten en/of diensten bekendheid te geven.